Folii de siguranta si securitate pentru securizare geamuri

folie-auto-securizareStatisticile arata ca in 87% dintre spargerile de masini infractorii sparg pur si simplu geamul cu ce au la indemana. Modul de operare este "loveste-ia-si-fugi", astfel incat in mai putin de 2 secunde masina a fost jefuita. Adesea pasagerii - daca se afla in masina - nici nu au timp sa reactioneze fiind luati prin surprindere si adesea socati de spargerea geamului.

Alarma nu este nici ea de ajutor deoarece in cateva secunde de la pornirea ei hotul a disparut deja.

 

Toate foliile solare aplicate la centrele noastre ofera un anumit grad de protectie contra infractorilor, in sensul ca scad vizibilitatea din exterior si impiedica spargerea cu usurinta a geamului (un geam fara folie se sparge si cade la prima lovitura) .

Exista insa si folii special concepute pentru a proteja impotriva spargerii geamului. Acestea sunt incolore, sunt mai groase decat cele solare, si rezista mult mai bine la socuri.

 

Filmul de securizare lucreaza in trei moduri

1. fiind invizibil este o surpriza pentru infractor. Acesta nu va reusi sa sparga geamul din prima lovitura iar pasagerii (daca este vorba de o talharie) au timp sa porneasca masina sau sa ceara ajutor. Disparand elementul surpriza in 99% din cazuri atacatorii fug.

2. chiar si daca atacatorul insista si incearca in continuare sa sparga geamul, timpul de spargere creste considerabil - pana la zeci de secunde. In acest interval de timp este foarte posibil ca alarma sa atraga atentia trecatorilor sau a proprietarului. (vezi demonstratie - film, 2MB, AVI)

3. in cazul unui accident retine cioburile si uneori poate preveni spargerea geamurilor, crescand siguranta pasagerilor (scade riscu de ranire in cioburi, scade riscul ca geamul sa sara din rama in cazul rostogolirii masinii - creste astfel rezistenta cabinei la deformare)

Cum lucram

Cresterea rezistentei geamurilor prin aplicarea de folie antiefractie (de securitate) dureaza circa 4 ore. Nu se demonteaza geamurile si nici fetele de usi.

In vederea efectuarii lucrarii este necesara plata unui avans si efectuarea unei programari.

Descarca lista de preturi pentru folia de securitate auto

Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi.

:: Creat de Site Lab | Linkuri partenere: Geamuri fumurii legale