Servicii profesioniste de intretinere auto

 

Protectie si ingrijire cosmetica a automobilului

bbbc685e-bltAplicare folii de protectie a caroseriei - montare de folii incolore, cu claritate optica excelenta, care previn ciupiturile si zgarieturile, pastrand vopseaua originala ca noua.

bltReparatii parbrize - repararea unui parbriz dureaza circa 20 de minute si costa mult mai putin decat inlocuirea.

 

Crestere confort pasageri

bltEliminare mirosuri neplacute - tratamente rapide (15 minute) de eliminare a bacteriilor care cauzeaza mirosuri deranjante la pornirea instalatiei de climatizare. Tratamente cu ozon pentru mirosurile care au sursa in habitaclu.

 

Protectie contra infractorilor

bbbc685e-bltSecurizare geamuri - aplicare de folii incolore, cu rezistenta superioara la soc, care fac dificila spargerea geamului si patrunderea in interiorul masinii parcate. Au efect si in cazul talhariilor la semafor, deoarece dispare elementul suproza pe care infractorii se bazeaza (socul cauzat de spargerea instantanee a geamului) persoanele din interior avand astfel ocazia sa reactioneze si sa se puna la adapost.

bltMarcare antifurt geamuri si oglinzi - tratament chimic ireversibil de marcare a geamurilor si oglinzilor masinii cu seria de identificare. Nu necesita demontarea geamurilor si dureaza maxim 15 minute

:: Creat de Site Lab | Linkuri partenere: Geamuri fumurii legale