Oportunitati de angajare

Fiind o companie in dezvoltare suntem mereu in cautare de noi oameni pentru echipa noastra. Daca doresti sa devii parte din echipa Expert Detailing iata ce trebuie sa stii:

  1. Nu angajam personal la inspiratie, ci pe baza unui plan de recrutare selectiva. Preferam sa intervievam zece sau mai multi aplicanti pana sa gasim unul bun, decat sa angajam pe primul venit. Daca ai fost selectat deja inseamna ca ai calitatile necesare si avem incredere in capacitatea ta.
  2. Stim exact ce dorim de la un angajat si dupa angajare ne ocupam si de pregatirea lui. Cautam angajatii care sunt demni de incredere, increzatori in sine si care au obiceiuri sanatoase de munca. Cei pasionati de masini si de curatenie.
  3. Apreciem oamenii care doresc sa fie evaluati si recompensati pe baza performantelor lor. Angajam oamenii pe baza felului in care gandesc, nu pentru ce sunt. Determinam care sunt calitatile persoanei angajate la nivel-intrare si gradul in care acestea pot fi dezvoltate/educate.
  4. Avem un program de pregatire permanenta. Nu numai ca pregatirea ii educa pe oamenii nostri, dar pregatirea repetata in sesiuni le ofera acestora un forum unde se poarta discutii dedicate companiei si serviciilor asteptate.

    Programul de pregatire se refera la toata lumea, nu numai la noii veniti. Sa devii un operator de detailing orientat catre client va fi dificil. Dar recompensele nu se vor lasa asteptate.

Atitudinea pe care trebuie sa o aiba la serviciu oamenii pe care ii apreciem

Trebuie sa fie energici, ordonati si curati. Trebuie sa se coordoneze intr-o munca rapida, eficienta din care sa rezulte un serviciu de calitate, atent, corect, iar din munca lor de echipa sa rezulte un spectacol.

Trebuie sa execute serviciile complet si corect, conform procedurilor. Intre serviciile la doua masini, trebuie sa pastreze un loc de munca curat si ordonat. Nu trebuie sa aiba impresia ca fac treaba altcuiva, cand ordoneaza locul de munca. Trebuie sa aiba capacitatea de a-si termina serviciul corect, la timp, angrenandu-se armonios cu munca celorlalti. Sa lucreze cu un ochi la calitatea serviciului lui, iar cu altul atent sa-si coordoneze munca cu a celorlalti.

Principiul pe care trebuie sa-l aiba in minte de cand au trecut pragul atelierului: CLIENTUL ESTE PRIMA MEA PRIORITATE!

Te regasesti in cele de mai sus?

Completeaza formularul de mai jos si trimite-ne CV-ul tau atasat sau prin email. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru un interviu!

Tel: 0722 450 897
Email: info@expertdetailing.ro

:: Creat de Site Lab | Linkuri partenere: Geamuri fumurii legale