Detailing-ul auto, reprezinta curatarea cu o pensula profesionala a tuturor locurilor greu accesibile, o curatare extrem de minutioasa, lustruire si ceruire a unui automobil, atat in interiorul cat si in exterior, pentru a imbunatati aspectul calitatii in detaliu. Pe langa toate acestea, detailing auto Bucuresti, ajuta pentru a pastra valoarea de revanzare a oricarei masini.

Detailing auto exterior, implica curatarea si aducerea stralucirii la un nivel superior al vopselei masinii, cromului, geamurilor, jantelor si anvelopelor. Echipa Expert Detailing Bucuresti, utilizeaza diverse produse pentru a face toate lucrurile mai sus mentionate, utilizand inclusiv detergenti, Clay bar, ceara, paste abrazive, si o varietate de aplicatoare si lavete speciale.

Expert Detailing Bucuresti, realizeaza o cosmetizare auto la exterior prin urmatoarele procedee: curatare, lustruire si protejare.

Expert Detailing, va garateaza cele mai bune servicii fie ca alegeti: cosmetizare auto, curatare interior auto, curatare tapiterie auto sau polish auto, in functie de nevoile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *