• image

    Contact
    0722122222

  • image

    Program
    Luni - Vineri 9:00 - 17:00

…te-ai gandit vreodata ca masina ta nu mai arata ca in prima zi, ca vopseaua nu mai straluceste si ca materialele interiorului s-au uzat?…iar daca este adevarat ca o masina isi pierde 20% din valoare imediat ce ai cumparat-o, imbatranirea sau degradarea suprafetelor o face sa-si piarda, zi de zi, si mai mult din valoare?

…te-ai gandit vreodata ca asta este o nedreptate si ca ar trebui sa existe o meserie, un business care sa improspateze si sa protejeze cosmetic suprafetele, asemeni cosmeticii umane, si care sa se impotriveasca imbatranirii rapide sau sa repare neglijentele?

…te-ai gandit vreodata ca spalatoriile auto, cu oamenii lor nepregatiti si indiferenti, cu procedurile lor agresive (spalarea mecanica = FRECARE!; spalarea Touchless = agresiune CHIMICA!) nu fac decat sa ACCELEREZE procesele, sa degradeze subtil suprafetele? Si ca la acest “rau necesar” se adauga atacul constant al Factorilor de Mediu: ploile acide, gainatul pasarilor (Acid!), rasinile copacilor si taninul frunzelor, reziduurile de bitum, uleiuri si petrol de pe sosea?

…te-ai gandit vreodata ca infatisarea masinii tale PALESTE zi de zi si datorita drumurilor noastre sau a Solutiilor de dezghetare aruncate iarna, a Poluarii in excescare se asaza pe finisaje odata cu praful existent din abundenta peste tot? Stii ca roua diminetii sau cateva picaturi de ploaie transforma acest praf contaminat intr-un element ACTIV?

…ai auzit vreodata de soferi nevinovati, care si-au parcat masina corespunzator, dar si-au gasit-o GAZATA, compromisa de picaturi mici de vopsea, ciment, var, etc., pentru ca cineva a vopsit in vecinatate, a tencuit sau a varuit?

…te-ai gandit vreodata ca masina face parte din imaginea ta, iti exprima personalitatea si iti poate influenta succesul sau insuccesul? Te-ai simtit vreodata umilit(a) de felul in care arata masina ta, care te-a costat totusi o mica avere?

…te-ai gandit vreodata ca masina ta a ajuns sau o sa ajunga sa-ti fie un inamic, un fel de gaura neagra care iti soarbe pe nesimtite banii, energia si linistea? Ca iti face, in realitate si pe ascuns, mai multe deservicii prin felul in care arata, decat sa te ajute?

…ai auzit vreodata de cosmarul care poate urma dupa ce ai uitat un geam deschis si a plouat in masina, dupa ce s-a varsat ulei pe tapiterie sau dupa ce, printr-un fel necunoscut si misterios, galeria A/C a capatat un miros insuportabil? Stii sau te-ai gandit ce inseamna sa incerci sa vinzi o asemenea masina?

…ai auzit vreodata de oameni cu masini scumpe, care locuiesc la casa, iar cand intra in curte, cainele, pisica sau alte animale ori pasari zgarie in mod constant lacul sau vopseaua masinilor lor? Ori poate ai auzit de oameni care calatoresc cu animalele de companie, iar mai tarziu se mira de ce le e greu sa instraineze masina?

Ti s-a intamplat macar unul dintre aceste lucruri si tie?

Daca esti la fel ca mine, inainte de a descoperi detailingul, atunci ai fost intr-una sau mai multe situatii ca astea…

Si chiar de MAI MULTE ORI la rand.

Dar care este cea MAI REA parte a tuturor acestor lucruri?

Ei bine, daca ma intrebi pe mine, eu cred ca cea mai DUREROASA parte este ca nu-ti poti explica:

De unde vin toate lucrurile astea?
Cum functioneaza?
Ce se poate face (sau se poate face ceva) odata ce ai patit-o?
Cum poti preveni, cum te poti feri sa ajungi in astfel de situatii?
Te simti INSELAT(A) parca, te simti lipsit(a) de CONTROL, te simti UMILIT(A).

Asta-i chestiunea cea mai enervanta!

Cu totii stim ca lucrurile n-ar trebui sa fie asa, ca nu e corect si ca raspunsurile sunt intotdeauna simple, in realitate.

Formular de contact

Prin completarea acestui formular sunt de acord cu colectarea și preluarea datelor mele cu caracter personal în scopul finalizării unei programări.

Politica de confidențialitate

Str. Preciziei, Nr. 34, Sector 6