Odata cu trecerea timpului, pielea sau materialul textil al masinii dumneavoastra incep sa se deterioreze. Fie ca vorbim despre murdaria de pe materialul textil al scaunelor sau intarirea pielii care poate ajunge deseori la rupere, pana la mocheta si plafonul care se pot pata sau imbacsi, materialele din plastic care se decoloreaza si chederele care se intaresc si devin casante, este necesar un detailing interior pentru a reda interiorul masinii stralucirea si prospetimea cuvenita.

            Detailing-ul auto interior este un proces complex ce necesita foarte multa munca in detaliu de aceea dureaza minim 10h in functie de gradul de murdarie al scaunelor, plafonului si mochetei si trebuie facut cam de doua ori pe an pentru a curata si igieniza autoturismul dumneavoastra.

            Procesul de curatare auto interior cuprinde mai multe etape ce trebuie sa fie tratate cu atentie si raspundere pentru ca masina dumneavoastra sa arate impecabil dupa un detailing auto interior.

            O curatare auto interior presupune:

Din tot procesul de detailing interior auto, etapa de curatare tapiterie auto Bucuresti este   ea mai meticuloasa, intrucat pe langa aspirare si curatare a petelor este nevoie si de o uscare foarte buna pentru a evita situatia in care tapiteria sau mocheta nu a fost uscata corespunzator iar dupa un timp apare mirosul neplacut in habitaclul masinii dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *