Faruile sunt printre primele elemente care incep sa se degradeze odata cu trecerea timpului. Din cauza prafului, spalatului neprofesional, pietricelelor  si a materialelor antiderapante de pe carosabil, farurile isi pierddin luciul si se matuiesc. 

O data cu matuirea farurilor, vizibilitatea pe timp de noapte scade considerabil (pana la 60%) iar acest lucru va limiteaza condusul in conditii de siguranta.

            In cazul in care nu aveti timp sau nu vreti sa renuntati la masina dumneavoastra pentru o zi in vederea realizarii unui detailing auto exterior profesional si complet , va recomandam un polish auto doar pentru faruri pentru a le reda luciul mult dorit.

            Durata de timp a unui polish auto este intre 1 si 4h, in functie de cat sunt de matuite farurile. Va recomandam sa efectuati polish-ul auto pentru faruri doar la profesionisti intrucat, daca veti incercat acest lucru acasa, rezultatul nu va fi cel asteptat si pierdeti timp pretios si bani pe produsele pe care le veti achizitiona.

            Un polish auto pentru faruri se executa cu precizie, folosind doar materiale profesionale si de calitate, respectandu-se urmatorii pasi:

  1. Izolarea suprafetei din jurul farului pentru protejarea acesteai;
  2. Degresare faruri;
  3. Slefuire faruri pentru a indeparta stratul de protectie din fabrica;
  4. Polish auto faruri;
  5. Degresare finala dupa polish auto

Rezultatul va fi unul spectaculos deoarece veti reda luciul farurilor iar masina dumneavoastra va arata impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *