• image

    Contact
    0722122222

  • image

    Program
    Luni - Vineri 9:00 - 17:00

DETAILING EXTERIOR

Acest serviciu cuprinde urmatoarele: curatare/spalare exterioara detaliata, eliminare bitum/adeziv, decontaminare cu argila blanda/agresiva, suflare cu aer comprimat si uscare, izolarea masinii cu banda de protectie, degresare cu izopropilic, corectie lac in 1-3 pasi, polisarea/lustruirea lacului, curatarea jantelor, anvelopelor si protejarea lor, polisarea elementelor cromate precum si a ornamentului evacuarii finale.

DETAILING INTERIOR

Indiferent daca masina dumneavoastra este noua sau mai veche, insa cu pielea in stare buna, pentru a-i asigura aspectul estetic pe termen lung, este recomandat sa optati pentru acest serviciu.
Aceste solutii de indata aplicate au rolul de a scade forta de frecare cu pielea, practic veti luneca usor, scazand forta de frecare cu suprafata de piele, fapt ce se traduce intr-un grad de uzura mult mai mic pe termen lung.
Tratamentul antiimpregnare are rolul de a evita patarea tapiteriei cu anumite culori provenite din haine.

DETAILING MOTOR

Pentru a va pastra motorul in stare de functionare, pe langa revizia si inlocuirea celor necesare, este recomandat sa pastrati si curatenia motorului si a compartimentului motor.
In plus, iti va fi mult mai usor sa-l inspectezi si totodata vei putea preveni imbatranirea plasticelor/cauciucurilor si a furtunaselor.